Хлопці Королевської побили рекорд, викинувши 3,5 мільйони на рекламу соцстраху
17.12.2013   //  

Виконавча дирекція Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності 30 листопада за результатами тендеру уклав угоди на розміщення реклами на загальну суму 3,52 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Кошти виділено на рекламу у 2013 році.

ТОВ «Компанія «Тавр» отримає 998 тис грн. за розміщення сюжетів про діяльність Фонду на радіостанціях Хіт-ФМ, Русское радио, Радио Рокс та Мелодія, які входять в групу Тавр Media народного депутата від Партії регіонів Миколи Баграєва. На кожній з чотирьох станцій має вийти 32 радіосюжети.

«Рекламне агентство «МА Україна» отримає 2,52 млн грн. на розміщення сюжетів на «телеканалі «Інтер» або еквівалент з долею аудиторії телеканалу  в Україні не менш 15%  (по даним дослідження телевізійній аудиторії GFK Ukraine, серпень 2013, аудиторія 18+)». На якому саме телеканалі зрештою має бути розміщено рекламу – невідомо. Гроші виділено на одну годинну програму у вечірній прайм-тайм, чотири 5-хвилинні сюжети у форматі «Гість в студії» та 14 хвилинних роликів у ранковий пройм-тайм.

Агентство «МА Україна» належить російській компанії «ЭфСиБи эМэЙ» (FCB MA) та українцю Віктору Мітьолкіну, який також має фірму «Інфокон», що регулярно отримує державні підряди на розміщення реклами.

За даними «Вісника держзакупівель», це найбільший рекламний підряд виконавчої дирекції Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності з моменту заснування «ВДЗ» у 2008 році.

На початку 2013 року ТОВ «Комунікаційна група «ЕСГ» отримала 2,00 млн грн., у 2012 цій же компанії дали 1,00 млн грн. У 2011 році ТОВ «ПроАктив Медіа Консалтинг» отримало 0,45 млн грн.

Нагадаємо, наприкінці 2012 року Міністром соцполітики призначена Наталя Королевська, лідер партії «Україна-Вперед!». Після цього директором виконавчої дирекції Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності став луганчанин Олег Погодін, 29-й номер у списку «Україна-Вперед!». За часів уряду Юлії Тимошенко у 2007-2010 роках Погодін працював у державному підприємстві «Вугілля України» на посадах від заступника до гендиректора підприємства. Заступником Погодіна у виконавчій дирекції став Володимир Ткаченко, 33-й номер у списку «Україна-вперед».