Оточення ворога Майдану закопає 6 мільйонів у каналізацію столиці
14.12.2013   //  

Комунальне підприємство з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» м.Києва 6 грудня уклало угоду з ПрАТ «Будінженермережа-5» на перекладання та прокладання зовнішніх інженерних мереж водопроводу та каналізації по пров. Моторний та по проспекту Науки. Вартість угоди складає 6,46 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендер проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника». Замовник аргументував це потребою введення в експлуатацію житлових будинків по пров. Моторному, 3-А, 4, 6, 8 (І черга) в експлуатацію у ІV кварталі 2013 року та забезпечення мешканців житлових будинків комунальними послугами належної якості. Також відсутність конкурсу обґрунтували необхідністю використання бюджетних коштів до кінця 2013 року.

Власником 93% акцій є Анатолій Борис. Контактною особою вказаний Володимир Поживотько, співвласник ТОВ «НВП «Магістр», де його партнером є Володимир Левін, перший віце-президента Всеукраїнської асоціації «Укрринок», який також входить до Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва при уряді Миколи Азарова.

Вказана у SMIDA електрона пошта фірми «Будінженермережа-5» sergey@magistr.co.ua вказана також у контактних даних ТОВ «ХК «Партнер», де співзасновником є той же Володимир Левін.

Також Володимир Поживотько у 2008-2009 рр. був директором ПрАТ «Окма», коли ним володіло ТОВ «Девелоперська компанія «Відкриті інвестиції» Андрія Бур’янова, Володимира Левіна і Олексія Чеботарьова.

Недавно колишній керівник ГУМВС в м.Київ Віталій Ярема назвав Олексія Чеботарьова організатором провокацій у перші дні Майдану.

За словами Яреми, Чеботарьов близький до міністра МВС Віталія Захарченка і контролював значну частку нелегального ринку спирту і алкогольних виробів, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Докладніше про це читайте – Хто бореться з Майданом: Чеботарьов.