Рідна фірма замміністра почистить Білу Церкву від снігу за півмільйона
10.12.2013   //  

Управління житлово-комунального господарства Білоцерківської міськради Київської області 29 листопада за результатами тендеру уклало угоду на послуги санітарної очистки вулиць з ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління». Вартість угоди становить 0,60 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з договором, у листопаді-грудні 2013 року передбачено цілодобове чергування механізмів, механізоване очищення вулиць Білої Церкви від снігу, посипання  проїжджої частини вулиць піщано-соляною сумішшю із застосуванням не менше п’яти одиниць транспорту: піскорозкидувачів, снігоочищувачів навантажувачів суміші.

«Білоцерківським шляхово-експлуатаційним управлінням» володіє офшор з Віргінських островів «Ярос груп лімітед». До кінця 2011 року засновником було ВАТ «КФК» родини теперішнього першого заступника міністра інфраструктури Костянтина Єфименка. Крім того, Окрім того з 2010 р. директором БШЕУ є Роман Троценко, відомий як представник благодійного Фонду Костянтина Єфименка.

Інші білоцерківські компанії «Фастівська-плаза» та «Гординського-плаза», які теж контролювались сім’єю Єфименко, сьогодні так само зареєстровані на «Ярос груп лімітед».

Єдиним конкурентом з різницею пропозицій 1,5% було ТОВ СРБУ Фірма «Житловик».