Депутат розіграв зі своєю менеджеркою 4,5 мільйони на мости
03.12.2013   //  

Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації 26 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Спільне підприємство «Будучність» на відновлення двох мостів за 4,47 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 3,18 млн грн. фірма отримає за відновлення (нове будівництво) пішохідного мосту через річку Лімниця в селі Підмихайля Калуського району. Цей міст було повністю зруйновано під час повені ще влітку 2008 року.

Проектом передбачено укріплення відкосів підмостового русла, влаштування берегових опор, проміжкових буронабивних опор, прогонової будови моста довжиною 163,1 м, огородження та сходів.

Ще 1,30 млн грн. заплатять за капітальний ремонт моста через річку Горохолинка на вулиці Медичній в Івано-Франківську.

Передбачено демонтаж прогонової будови, поверхні насадок і видимі поверхні берегових опор та балки очистять і відновлять торкретуванням цементним розчином.

Роботи по обох об’єктах мають завершити до кінця 2015 року.

Власниками ТОВ «Спільне підприємство «Будучність» є Михайло Швед і Роман Павлів, депутат Івано-Франківської облради від Української партії.

Єдиним конкурентом на обох торгах було ТДВ «Карпатнафтобуд», власниками якого є 333 фізособи, з яких найбільші окремі частки мають Роман Безрукий і Марія Безрука.

Відомо, що Марія Безрука також працює керівником ТОВ «Ромбуд», яким володіють вказані вище Михайло Швед і Роман Павлів, і фірма «Будучність».

З часу заснування «Вісника державних закупівель» у 2008 році «Спільне підприємство «Будучність» отримало підрядів на 48,76 млн грн., з них найбільший від ПАТ «ДТЕК Західенерго» на будівельні роботи вартістю 32,13 млн грн.