ЧАЕС розіграла 5 мільйонів між славутицьким «регіоналом» і його бізнес-партнером
03.12.2013   //  

ДСП «Чорнобильська АЕС» у період 21-22 листопада за результатами тендерів уклало угоди на будівельні роботи загальною вартістю 11,66 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 4,48 млн грн. заплатять ТОВ Виробничо-комерційна фірма «Промкомплект» за благоустрій території офісного центру ДСП ЧАЕС в м. Славутич. До кінця наступного року коштом держбюджету тут мають реконструювати ганки, встановити альтанку і стійки для паркування велосипедів.

Основним власником фірми «Промкомплект» є Віктор Карцев, депутат Славутицької міськради від Партії регіонів.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері з різницею в 0,7% було ТОВ «Буденергомонтаж», власниками якого є Валерій Корягін і Віктор Рябченко.

«Промкомплект» і «Буденергомонтаж» є співзасновниками будівельно-монтажної та автотранспортної корпорації «Славутич», яку очолює Валерій Корягін.

Сам «Буденергомонтаж» отримав підряд вартістю 7,18 млн грн. на капітальний ремонт покрівлі машзалу 1-го і 2-го енергоблоків. Пропозицію «Промкомплекту» на цьому тендері відхилили за невідповідність конкурсній документації, однак у чому вона полягала – в
протоколі не зазначено.

Єдиним допущеним до участі конкурентом відтак стало ТОВ «Монтаж-Енергобуд», власниками якого є Богдан Нечепа і ТОВ «Технічний Центр-Енергія». До 2009 співвласником фірми був Ігор Грамоткін, який з 2005 р. очолює  ДСП «Чорнобильська АЕС», тобто замовника торгів. Наразі фірмою володіє Інеса Чулкова, а директором є Олексій Чулков. Людина на ім’я Олексій Чулков відома як начальник дільниці цеху ремонту й демонтажу (ЦРД) ЧАЕС.