Тігіпковець розіграв 10 мільйонів на сільську каналізацію з помічником «регіонала»
02.12.2013   //  

Шолоховська сільська рада 21 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Керуюча компанія «Нікаелектромонтаж» на водопостачання села Шолохове Нікопольського району Дніпропетровської області вартістю 10,49 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Водопостачання облаштують у 2013-2015 рр.

Планується прокласти мережу зовнішнього водопостачання, влаштувати два переходи через річку Базавлук, встановити насосне обладнання марки К100-65-250. За договором, підрядник має надавати гарантійне обслуговування протягом п’яти років.

Власником ПП «Керуюча компанія «Нікаелектромонтаж» є Юсіф Ібрагімов, а директором – Володимир Плашихін, депутат Нікопольської міської ради від «Сильної України».

Єдиним конкурентом на торгах з пропозицією на 1,92 млн грн. дорожчою було ТОВ «Дорводбуд» Миколи Любченка і Федора Стратегопуло, який є помічником депутата Нікопольської міськради від Партії регіонів Віталія Журавльова.

У тендері намагалося взяти участь сім компаній, але допустили до участі тільки дві.

Серед відхилених пропозицій була і на 5% дешевша заявка ТОВ «БК Спецбудмонтаж», яку відхилили через неповний пакет документів. Зокрема відсутня копія наказу про призначення керівника довіреність на уповноважену особу, не подана інформація про виконання аналогічних договорів.

Нагадаємо, що 15 листопада ПП «Керуюча компанія «Нікаелектромонтаж» отримала підряда вартістю 5,53 млн грн. на реконструкцію приміщень театру ім Б.Є. Захави у Павлограді, Дніпропетровської області.

З часу заснування «Вісника державних закупівель» у 2008 році фірма «Нікаелектромонтаж» отримала підрядів на 17,00 млн грн.