Нацпарк в Ічні замовив ремонт за 2 мільйони
02.12.2013   //  

Ічнянський національний природний парк Міністерства охорони навколишнього природного середовища України 21 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Будівельна компанія «Еверест – М» на капітальний ремонт адміністративного, службових та господарських приміщень вартістю 2,19 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонт проведуть коштом держбюджету до грудня 2014 року.

Йдеться про приміщення гаражів, складу, залу засідань з побутовими приміщеннями, наукової лабораторії, прохідної.

Передбачено заміну вікон, дверей і підлоги, влаштування дерев’яних конструкцій і покриття даху, козирку, перегородок з керамічної цегли, системи водостоку з покрівлі, оздоблення,  встановлення сантехобладнання, облаштування локальних очисних споруд, зовнішнього освітлення і благоустрою території та ін.

Засновником будівельної компанії «Еверест – М» є Максим Івашков з Запорізької області.

Конкурентами на торгах були ТОВ «Діоніс» з різницею 4% і ТОВ «Омега-СІ» з різницею 32%.

Дешевшу на 15% пропозицію ПП «Укрпромбуд-Б» відхилили через відсутність довідок, гарантійних листів і тому, що не всі сторінки пропозиції пронумеровані, підписані і з печаткою.

За даними «Віснику державних закупівель» фірма «Еверест – М» почала вигравати тендери з 2011 року і відтоді отримала підрядів на 26,30 млн грн. Зокрема «Еверест – М» вигравала тендер вартістю 21,85 млн грн. на будівництво Міжнародного навчально-дослідного центру з вивчення букових пралісів Карпат.