У Ахметова дали 18 мільйонів на заміну трансформатора одеситу, який шукав стриптизерок
29.11.2013   //  

ПаПАТ «Київенерго» 22 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Південний електротехнічний завод» на реконструкцію підстанції «Станкозаводська» вартістю 17,68 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

До кінця 2014 року потрібно виконати заміну трансформатора Т-2, реконструкцію ВРП-110 кВ, шинних мостів 10 кВ, ЩВП та встановити пристрої компенсації ємнісних струмів на І та ІІІ с.ш. 10 кВ, реконструювати системи оперативного струму, пристрої РЗА, інженерні мережі, встановити АСУ ТП.

На тендер подавало заявку Дочірнє підприємство «Енергоремонт» ПАТ «Київенергоремонт», яке належить голові наглядової раді «Київенерго» одеситу Івану Плачкову. Незважаючи на те, що ця заявка ціною 20,02 млн грн. була найдорожчою серед поданих на тендер, її було відхилено через претензії до документального підтвердження досвіду фірми. З моменту заснування «Вісника держзакупівель» у 2008 році було опубліковано дані про підряди, отримані цією фірмою Плачкова від «Київенерго», на загальну суму 147,94 млн грн.

Власником одеської фірми «Південний електротехнічний завод» є Олег Калін. Йому також належить ТОВ «Галерея ПА». Це нічний клуб, який шукав танцівниць для роботи у топлес-шоу. При цьому Калін був вказаний контактною особою для пошуку танцівниць.