Бізнесмен не побачив жодної проблеми у розпилі 2 мільйонів військової академії з сусідом по офісу
26.11.2013   //  

Академія Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (Львів) 28 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Будремпостач-2008» на транспортні послуги вартістю 2,20 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено перевезення військової техніки, боєприпасів, аеродромних плит та іншого майна між Львовом, селом Старичі Яворівського району, де базується підрозділ академії, та іншими населеними пунктами України. Замовлено критий транспорт на перевезення габаритних вантажів на відстань 100 тис км, та автомобільні трали для негабаритних вантажів на 50 тис км.

Засновником ПП «Будремпостач-2008» є Віктор Король. «Наші Гроші. Львів» намагались зв’язатись з цим підприємцем для отримання інформації щодо тендеру. Але на дзвінок за телефоном цієї фірми відповів Володимир Бобирєв, який є засновником «Галичбудкомплект-2006» – ця фірма також брала участь у тендері військової академії. Він розповів, що Король наразі поїхав в Росію, до своєї хворої матері, а, оскільки, вони працюють в одному офісі, то він відповідає на дзвінки. Жодної суперечності в тому, що їх фірми беруть участь в одному конкурсі він не бачить.

Король також є засновником фірми «Галичбудкомплект-2007».