«Регіонал» отримає два з гаком мільйони на каналізацію в Горлівці
24.11.2013   //  

Департамент капітального будівництва Донецької обласної державної адміністрації 12 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Укрспецстрой» на капітальний ремонт самопливного каналізаційного колектора у місті Горлівка. Вартість угоди склала 2,22 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Колектор ремонтуватимуть по вул. Ремесленій і від вул. Світлій по вул. Стожко до вул. Нансена. Роботи триватимуть до кінця наступного року.

Власниками фірми «Укрспецстрой» є Андрій Панченко і депутат Донецької міської ради від Партії регіонів Леонід Хомутовський. За останні п’ять років фірма виграла тендерів на 149,71 млн грн.

Окрім «Укрспецстрою» у тендері взяли участь ще три фірми:

  • ТОВ «Донтехнобуд». Засновниками фірми є Микола Зенков та Микола Брунько, бізнес-партнер Андрія Альоші, депутата Донецької міської ради від «Сильної України». Разом вони входили до складу власників ТОВ «Надра Донбасу».
  • ПП «Стройсервис» Анатолія Афанасьєва, відоме тим, як розігрує тендери з ТОВ «Афстрой», чий директор Володимир Малишенко також був відомий як головний інженер «Стройсервісу» і його представник на торгах.
  • ТОВ «Камелот ЛТД», власники – Володимир Редькін, Анатолій Клочко й Дмитро Клочко.

Пропозиція «Укрспецстрою» не була найдешевшою на торгах, «Донтехнобуд» пропонував виконати роботи за 2,13 млн грн., однак пропозиції оцінювали за двома критеріями – ціна і терміни виконання.