«Київводоканал» закупив хімікатів для очищення води на 15 мільйонів
24.11.2013   //  

ПАТ «АК «Київводоканал» 7 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Торговий дім на придбання коагулянту для очищення води на Деснянській водопровідній станції на суму 15,39 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Закуповують 3 600 тонн гідроксіхлориду алюмінію «Полвак»-68, тип ІІІ. Ціна за тонну коагулянту складе 4 275 грн.

Фірма «Кодіс-сервіс» зі статутним капіталом 181 тис грн. наразі зареєстрована на Олександра Меженського. У попередні роки компанія неодноразово змінювала адресу реєстрації, засновників та директорів.

Фірма уперше виграла державний тендер цього року – це також було замовлення «Київводоканалу» на коагулянти (сірчано-кислий алюміній) на загальну суму 30 млн грн. Окрім цих двох підрядів «Київводоканалу» жодного іншого «Кодіс-Сервіс» не отримував.

Єдиним конкурентом фірми було дніпропетровське ТОВ «Торговий будинок «Аква-Холдинг», яке програло з різницею в 0,6%. Власниками фірми є Сергій Астахов і ТОВ з іноземними інвестиціями «Євроленд», чиїми власниками є Сергій Захаренко і компанія «Гранд Стар ЛЛК» (США, Делавер). За останні п’ять років «Аква-Холдинг» виграв аналогічних тендерів на постачання хімікатів на загальну суму 71,80 млн грн.