У Каськіва розпиляють майже 2 мільйони на рекламі форуму за участі Януковича
21.11.2013   //  

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України 18 листопада за результатами тендерів уклало угоди на послуги з організації міжнародного інвестиційного форуму в Україні загальною вартістю 3,80 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 2,10 млн грн. отримає ТОВ «Гештальт Консалтінг Груп» на організацію самого форуму, що відбудеться у Києві в грудні. Як зазначено в документації, захід має відбутися за участі президента, спікера, прем’єр-міністра, членів Кабміну, представників інших органів держвлади та голів провідних українських компаній. Серед іноземних делегатів очікують глав держав, глав урядів, представників дипломатичного корпусу в Україні, голів світових інвестиційних бізнес-структур, міжнародна преса. В обов’язки фірми входить розробка концепції форуму, організація проживання й транспортування, підготовка й оформлення місця проведення, технічне забезпечення, фото- й відеозйомка, переклад, фуршет для кофі-брейків і т.д.

Власниками «Гештальт Консалтінг Груп» є Анатолій та Людмила Тихончуки. Компанія займається консультаційними та тренінговими послугами у сфері бізнесу. Цього року Держінвестпроект Владислава Каськіва уже замовляв фірмі організацію різних заходів на 2,50 млн грн., минулого року – на 3,55 млн грн.

Окрім того ТОВ «Інфокон» Віктора Мітьолкіна та Оксани Северчук отримає 1,70 млн грн. на забезпечення медіа-компанії форуму у листопаді-грудні.

Фірма повинна підготувати й розмістити рекламно-інформаційні матеріали в друкованих виданнях (по одній шпальті у 10 виданнях, загалом 20 виходів) та банери у інтернет-ЗМІ (по два тижні на десяти сайтах). Список видань, де має бути розміщено рекламу, не опубліковано.

За даними «MarketingJazzz», базові бюджети для проведення загальнонаціональних рекламних кампаній по просуванню нових торгових марок коштують значно дешевше від того, що замовив Держінвестпроект.

Компанія довжиною 4-6 тижнів у друкованих ЗМІ може коштувати від $60-80 тис, в інтернеті – від $10-15 тис.

Загалом «Інфокон» виграє тендери з кінця 2010 р., за цей час отримав замовлень на 15,47 млн грн., від Держінвестпроекту фірма отримує підряд уперше.