Порт купив розкішні «Фольксвагени» на півтора мільйони у дружини міністра спорту
21.11.2013   //  
Volkswagen Touareg Premium Life  3.6 V6 FSI коштував портовикам 610 тис грн.

Volkswagen Touareg Premium Life 3.6 V6 FSI коштував портовикам 610 тис грн.

ДП «Маріупольський морський торговельний порт» 12 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Тріол-Авто» на закупівлю трьох автомобілів Volkswagen за 1,39 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Найдорожче коштує Volkswagen Touareg Premium Life  3.6 V6 FSI (280) – 610 тис грн. Чорний джип виконано у дизайн-пакеті «Chrome & Style» – хромовані труби та інші зовнішні деталі. У авто є двозональний кондиціонер Climatronik, багатофункціональне шкіряне триспицеве кермо, система подушок безпеки для водія та пасажирів, парк-пілот спереду та ззаду, CD- чейнджер на 6 дисків та 8 динаміків.

Volkswagen Caravelle Voyage 2.0 TDI кольору сріблястий металік  придбано за 490 тис грн. У конкурсній документації вказано, що цей мікроавтобус призначено для відряджень. Авто додатково до базової моделі укомплектовано подушками безпеки боковими та для захисту голови, тризонним клімат-контролем, додатковим водяним обігрівачем, паркувальним асистентом спереду та ззаду, сигналізацією, тонованими вікнами, обігрівом переднім сидінь, електродоводчиком зсувних дверей, легкосплавними дисками.

Ще 300 тис грн. коштує Volkswagen Touran Comfortline 2.0 TDI М6 (110л.с) кольору сріблястий металік. Авто додатково укомплектовано передніми сидіннями підвищеного комфорту, легкосплавними дисками «Cleveland» та клімат-контролем.

Співвласниками «Тріол-Авто» є Ірина Сафіулліна (51%), Іван Гветадзе (34%), Теймураз Гветадзе (11%), Олег Подолєв (4%).

Ірина Сафіулліна є дружиною міністра молоді та спорту України Равіля Сафіулліна.

Теймураз Гветадзе – депутат Ленінської райради в Донецьку від Партії регіонів.

Єдиним конкурентом на торгах з різницею 1% було ТОВ «Форвард автоцентр», засноване жителем Мукачево Іваном Ілатьо.