Донецькі отримали 58 мільйонів на водопровід Дніпро – Кіровоград
20.11.2013   //  

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації 21 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Донецька інноваційна компанія» на реконструкцію блоку очисних споруд районного водопроводу Дніпро – Кіровоград. Вартість угоди складає 57,79 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Реконструкцію споруд по вул.Заводська, 5-а у м.Світловодськ планується здійснити протягом 2013-2014 років коштом державного бюджету.

Проектно-кошторисною документацією передбачено три пускові комплекси.

І пусковим комплексом передбачається реконструювати будівлю змішувачів: демонтувати старі металоконструкції, відновити стіни, реконструювати і підсилити тримальні конструкції, полагодити покрівлю і покриття над резервуарами змішувачів, замінити сталеві трубопроводи, модернізувати змішувачі, влаштувати вентиляцію залу змішувачів.

ІІ пусковим комплексом передбачено реконструювати резервуари-відстійники, зокрема замінити металоконструкції, відновити захисні шари бетону, поверхні стін і панелі перекриттів, встановити драбини з корозійностікої сталі та ін.

ІІІ пусковим комплексом передбачається реконструювати споруду на території ДВС районного водопроводу «Дніпро-Кіровоград», призначену для захисту сотні людей від ядерного вибуху впродовж двох діб. Нині вона використовується як склад.

«Донецьку інноваційну компанію» заснувала Олена Чернова, директором є Роман Казмирський. З часу заснування «Вісника державних закупівель» ця фірма отримала підрядів на 73,92 млн грн.

Єдиним конкурентом з пропозицією на 1,24 млн грн. дорожчою було іноземне підприємство «Агбор інжинірінг лтд», власником якого є лондонська компанія «Агбор інжинірінг ліміт».