Журналістське посвідчення Тітушка – несправжнє (фото)
18.11.2013   //  
Вадим Тітушко б’є фотокореспондента «Комерсанта-Украина» Владислава Соделя і журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук під час політичних демонстрацій у Києві 18 травня 2013 року.

Вадим Тітушко б’є фотокореспондента «Комерсанта-Украина» Владислава Соделя і журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук під час політичних демонстрацій у Києві 18 травня 2013 року.

В Україні народилась нова фрікова історія. Ми б на неї і не звернули уваги, але, виявилось. що невідомі нам люди вирішили підсадити нам нового “колегу”. На прізвище Тітушко.

Генпродюсер продакшн-телестудії «Діалог» Армен Мартиросян сказав: «Вітчизняним журналістам доведеться змиритися з тим, що Вадим Тітушко – їх колега». Мовляв, Тітушко наступного року з’явиться десь у телефірі у якихось програмах соціального та спортивного спрямування.

Так от, кіна не буде, Тітушко – не журналіст.

Перше. Журналістське посвідчення Вадима Тітушка видане таким собі ТОВ «Центр культури «Діалог» (код ЄДР 37534584).

Станом на 1 листопада 2013 року такої контори не було у Державному реєстрі телерадіоорганізацій України (скачайте з сайту Нацради з питань радіо та ТБ і пересвідчитесь). У реєстрі друкованих ЗМІ і інформагентств – теж. І це перше порушення закону.

Друге. На корочках Тітушка стоїть прізвище директора «Центру культури «Діалог» – «В.Дембровський». І підпис директора, який починається з букви «Д».

Але з 2011 року директором ТОВ «Центр культури «Діалог» є Анна Найда, дружина засновника і генпродюсера цієї контори Армена Мартиросяна. Тому В’ячеслав Домбровський, який був директором «Діалогу» до серпня 2011 року, зараз не мав права підписувати офіційний документ у якості директора. Звісно, якщо справді вважати ці корочки офіційним документом.

титушко діалог

Так що з журнаілстикою все ясно.

Тітушковий піар отримає своє продовження лише в політичній площині. Про це змушує думати постать Армена Мартиросяна, який видав Тітушкові несправжній документ і телефон 096-302-33-88 у якості номеру «Діалогу». Саме цей номер Мартиросян давав у якості контакту, аби зацікавлені могли інформувати очолювану ним громадську організацію «Громадський союз» про порушення у ході парламентських виборів у 2012 році.

мартиросянНа тих виборах Мартиросян дозволив собі провести прес-конференцію по подіям у окрузі №94 (Київська обл.), де провладна Тетяна Засуха змагалась з опозиціонером Віктором Романюком. Тоді він повідомив, що Засуха і Романюк однаково порушували правила ведення передвиборчої боротьби і цю заяву розігнали по багатьом виданням, навіть у «Сегодня» вставили.

Якщо хтось забув, до дозволимо собі нагадати про той округ. Тоді задля перемоги Засухи суди прийняли рішення не враховувати бюлетені з двох найбільш опозиційних міст округу. А Романюка запресували карними справами аж до того, що він покинув Україну.

Даних про те, що Тітушко чи його білоцерківські братки брали участь у силових акціях у окрузі №94 – немає. Однак один з опозиційних нардепів Павло Петренко бачив схожі угрупування в Обухові, де Засуха «силою намагалась силою примусити окружну виборчу комісію визнати її перемогу».

Однак до політичних дивідендів ще дожити треба. А зиск у Мартиросяна вже є.

Гугль-всемогутній нічого не знав про продакшн-телестудію «Діалог» до прийому Тітушка на роботу. А відразу після опублікування новини про зарахування гопника до журналістського цеху – «Діалог» попер з усіх щілин.

гугле діалог після

«Нашим Грошам», звісно, було б цікаво подивитись пару сезонів фрік-шоу «Як спорт допомагає зекам стати на шлях виправлення». І ми не тільки про Тітушка. Усе-таки видача фальшивих документів в Україні поки що карається законом. Особливо,  “у складі  групи осіб” і ” з завідомо шахрайською метою”. Так що, як побачите Тітушка із посвідченням – кличте міліцію. Тим паче, що вони вже добре знайомі.

Блог від: Юрій Ніколов