Донецькі закопають 12 мільйонів у міст через Суху Балку
17.11.2013   //  

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області 6 листопада за результатами тендеру уклали угоду з ТОВ «Підприємство «Маст-Буд» на роботи з капітального ремонту мостового переходу через річку Суха Балка. Вартість угоди складає 11,86 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонтуватимуть мостовий перехід через річку Суха Балка на км 322+821 автомобільної дороги М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, що в Запорізькій області. Роботи фінансуються з держбюджету і розраховані на 2013-2014 роки. Техзавдання по закупівлі не оприлюднене.

Єдиним конкурентом на торгах було донецьке «Впроваджувальне Підприємство Мост-1» Василя Тодорики з різницею пропозицій 0,3%.

Засновником «Підприємство «Маст-Буд» в кінці 2012 року став маріуполець Михайло Беккер, а раніше була його дружина Світлана Беккер.

Михайло Беккер, Вікторія Екзархо і Григорій Шекула заснували фірму «Тера Віта». Григорій Шекула є членом наглядової ради ПАТ «Маріупольгаз».

Власниками «Маріупольгазу» є ТОВ «Маргаз» голови наглядової ради «Маріупольгазу» Івана Фомиченка (73,6%) і кіпрська компанія UITC Limited (10,7%).

Засновниками компанії UITC, за інформацією «Дзеркала тижня» є ЗАТ «Українська промислово-транспортна компанія» разом із трьома іншими офшорами: «Omni Internаtional», «Jassen Enterprises», «Benford Marine».

39% «Української промислово-транспортної компанії» належить ПрАТ «Азовмаш» народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка.