Менеджер з оточення Хомутинніка отримає 11 мільйонів на водогін
15.11.2013   //  

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Луганської облдержадміністрації 5 листопада за результатами тендерів уклав угоди на капітальний ремонт водогонів на 15,10 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З них 11,29 млн грн. отримає ТОВ «Макстрой Діск» на капітальний ремонт ділянки магістрального водогону «Молодогвардійськ – Ровеньки». Роботи заплановані на жовтень – грудень 2013 року.

Компанію «Макстрой Діск» заснував житель Макіївки Дмитро Колядінцев. Цю фірму на тендері  представляв Олег Волочай, який також працює директором у ТОВ міська промислова компанія «Донецьке промислово-сировинне забезпечення» Володимира Дементьєва і Анатолія Фатєєва.

В свою чергу Дементьєв відомий як співзасновник ТОВ «Конотопський елеватор», де його партнером виступило ТОВ «Конотопагро». Цю фірму заснував ПАТ «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Каскад-Інвест» голови комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Віталія Хомутинніка (Партія регіонів). Хомутиннік також родом з Макіївки.

Єдиними допущеними до торгів конкурентами були ТОВ «Дорбудтехнологія» і ПП «Блиц-Буд» з різницею 5,82 млн грн. і 5,10 млн грн. відповідно.

Ще 3,82 млн грн. отримає ТОВ «Багатопрофільна компанія «Спецпромсервіс» на капітальний ремонт ділянки магістрального водогону «Карбоніт – Попасна». Фірму «Спецпромсервіс» заснував В’ячеслав Семенков.

Єдиними допущеними до торгів конкурентами були «Дорбудтехнологія» і «Макстрой Діск» з різницею пропозицій 63% і 0,3% відповідно.