Дах над Азаровим убезпечать від пожежі за чверть мільйона, дешевших пожежників викинули з тендеру
15.11.2013   //  

Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету міністрів України 1 листопада уклало угоду з ТОВ «Виробниче Об’єднання «Український пожежний дім» на вогнезахисту обробку дерев’яних конструкцій даху Будинку Уряду. Вартість угоди склала 224 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Фірма киянки Олени Науменко зі статутним капіталом 1 тис грн. має впродовж двох тижнів розробити проект надання послуг з вогнезахисної обробки та виконати самі роботи на даху Будинку уряду.

На тендер було подано шість заявок, дві з яких були дешевшими від переможця. Вони були відхилені через формальні претензії до наявності усіх довідок.

У тому числі свої послуги за 172 тис грн. пропонував Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області. Однак заявку державної структури відхилили через відсутність «документально підтверджених відомостей щодо забезпечення охорони транспортних засобів, що буде використовуватися на об’єктах замовника, від доступу до них сторонніх осіб у неробочий час».