У Каськіва дозамовили собі ще закордонних вояжів на два мільйони
07.11.2013   //  

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України 5 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Дрім Хаус» на послуги забезпечення участі в міжнародних виставках, конференціях, семінарах, інших міжнародних заходах на суму 1,86 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року коштом держбюджету Держагенство планує провести чотири презентаційні заходи – у Сан-Франциско (США), Пекіні (Китай), Цюриху (Швейцарія) та Амстердамі (Нідерланди).

На всі ці поїздки фірма повинна організувати авіаперельоти (економ клас), трансфери, проживання та харчування делегації у складі 7 людей, забезпечити зали з обладнанням, інформаційні матеріали, кофі-брейки, брифінг для преси тощо. Також фірма повинна влаштувати для Держагенства контакти з місцевими провідними бізнесменами, керівниками компаній вищого рівня, представниками об’єднань підприємств, журналістами тощо.

Поїздки фінансують з державного бюджету.

Київську фірму «Дрім Хаус» заснувала Лариса Тітова, за даними «ВДЗ» фірма раніше тендерів не вигравала.

Нагадаємо, у червні Держагенство уже замовляло організацію 15 подібних закордонних поїздок на червень-жовтень. Підряд вартістю 4,47 млн грн. отримало ТОВ «Мегаполюс тревел група».

З 2011 року Держагентство інвестицій Владислава Каськіва уклало угоди на проведення презентаційних заходів в Україні та закордоном на 43,04 млн грн. Саме Держагенство заявляло, що цього року збиралося скоротити витрати на міжнародні заходи більш як удвічі.

Загалом за цей час Держагенство провело тендери на рекламу, соцдослідження та інші подібні речі на загальну суму 96,70 млн грн.