Після арешту Анісімова прокуратура наїхала на виграний його рідною фірмою бензиновий тендер
04.11.2013   //  

Через втручання прокуратури Кам’янському міжрайонному управлінню водного господарства довелося відмінити закупівлю автомобільного пального у прямо пов’язаної з Євгеном Анісімовим фірми. Про це повідомляють «Наші Гроші. Запоріжжя» з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Перевірка прокуратури встановила, що місцеве управління водного господарства проводило конкурсні торги для закупівлі паливно-мастильних матеріалів, використовуючи процедуру запиту цінових пропозицій. Однак через недостатню кваліфікацію членів тендерного комітету встановлені законом вимоги були порушені. Зокрема, пропозиції одного з учасників відхилили через невідповідність тендерної документації вимогам замовника, в той же час до участі в торгах допустили іншого учасника, який надав до комітету неповний пакет документів.

За поданням прокуратури, Кам’янське міжрайонне управління водного господарства розірвало угоду на постачання паливно-мастильних матеріалів з переможцем торгів.

За даними «НГ.Запоріжжя», мова йде про закупівлю палива загальною вартістю 129,68 тис. грн. на початку вересня. Тоді переможцем визнали ТОВ «ТД «Автохімія «Стандарт», що раніше належало ТОВ «Енергетичні технології». Частку в останній фірмі свого часу мав В’ячеслав Анісімов, брат нині заарештованого «авторитета» Євгенія Анісімова.

Жертвою прискіпливості членів тендерного комітету стало ТОВ ВТФ «Авіас» з групи «Приват» Ігоря Коломойського.