Міноборони й розвідники замовили медалей на 1,3 мільйона у партнера помічника нардепа Мошенського
31.10.2013   //  

Міністерство оборони України 21 жовтня за результатами тендеру уклало низку угод на закупівлю медалей і відзнак загальною вартістю 1,73 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З них 911 тис грн. дістанеться компанії «Герольдмайстер» Анатолія Шияна за почесні нагрудні знаки «За взірцевість у військовій службі», «Воїн-миротворець» (Ліберія, Конго і Афганістан), «За зразкову службу», «Знак пошани», «За військову доблесть», медалі «Ветеран служби».

ТОВ «Гарант і партнери» отримає 816 тис грн. за почесні нагрудні знаки «За заслуги перед Збройними Силами України», медалі за 10/15/20 років сумлінної служби.

Фірму «Гарант і партнери» заснував Юрій Альшевський, який також разом з Ігорем Соболевським заснував громадську організацію «Вибір народу». Ігор Соболевський відомий як помічник-консультант народного депутата Валерія Мошенського.

Компанія «Флагман» отримає 109 тис грн. грн. за нагрудні знаки «Слава і честь». «Флагман» заснували В’ячеслав і Людмила Волкови, директором цієї фірми до 2004 року працював Володимир Альшевський, батько вищезгаданого Юрія Альшевського.

Окрім того у згаданої фірми «Гарант і партнери» Служба зовнішньої розвідки України замовила медалі у футлярах на 472 тис грн. Відповідну угоду за результатами тендеру уклали 23 жовтня. Придбають медалі «10 років сумлінної служби», «15 років сумлінної служби», «20 років сумлінної служби», «Ветеран служби».