Єфремов натендерив у «Луганськвугілля» чергові 40 мільйонів
30.10.2013   //  

ДП «Луганськвугілля» провід тендери на постачання й ремонт устаткування на загальну суму 40,02 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

На більшу частину цих коштів  – 37,33 млн грн. – вже укладені угоди. Всю суму отримає ТОВ «Iндекспром». До кінця року фірма повинна доставити підприємству стрічковий конвеєр, приводи до конвеєра, труби, стопор і підстанцію. Окрім того фірмі замовили техобслуговування й ремонт низки обладнання.

Ще на 2,68 млн грн. «Луганськвугілля» збирається замовити ремонтних послуг у ТОВ «ДС-8». Пропозиція фірми вже була акцептована, підписання угоди призначене на 2 листопада.

Обидва вказані переможці тендерів належать до групи компаній голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Засновниками «Iндекспром» є Наталія Єфремова та Ірина Лещенко, а співзасновником «ДС-8» – Ігор Єфремов, син Олександра Єфремова. Обидві фірми є найбільшими підрядниками на тендерах «Луганськвугілля»: за 2010-2013 р.р. вони отримали замовлень на загальну суму 2,82 млрд грн.