Мінсоцполітики закупило обладнання для реабілітації дітей з ДЦП на 48 мільйонів
29.10.2013   //  

Міністерство соціальної політики України 21 жовтня за результатами тендеру уклало угоди на закупівлю реабілітаційного обладнання для дітей-інвалідів з ДЦП загальною вартістю 48,18 млн грн. про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Обладнання закуповують коштом держбюджету, до 1 грудня його мають доставити в центри реабілітації дітей та наукові інститути. Повний перелік нижче.

Більшу частину від зазначеної суми – 42,71 – млн грн. отримає ТОВ «Євромедпроект» Юрія Стаська.  Фірму заснували влітку 2009, вигравати тендери вона почала у жовтні 2010 р. За цей час компанія отримала держзамовлень на 139,21 млн грн.

Решту 5,47 млн грн. освоїть ТОВ «ЄМГ «Україна». Цю фірму зі статутним фондом 1 тис грн. заснувала у березні 2013 р. швейцарська компанія «Ентрепрайзес Медикалс Грей СА». Директором фірми є Ірина Макієнко. Місяць тому «ЄМГ «Україна» виграла тендер на постачання обладнання для Інституту медичної радіології ім.С.П. Григор’єва на загальну суму 25,08 млн грн. Інших держзамовлень за результатами тендерів фірма поки не отримувала.