Партнер екс-замгубернатора відремонтує апеляційний суд за 9 мільйонів
25.10.2013   //  

Апеляційний суд Миколаївської області 11 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ПрАТ «Житлопромбуд-8» на реконструкцію будівель по вул. 68 Десантників,2  для розміщення суду вартістю 8,76 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи фінансуються з державного бюджету і заплановані на грудень 2013 року.

Мають поставити ламіновані двері, підлогу з гранітокерамічної плитки, зробити підвісні стелі, внутрішнє і зовнішнє оздоблення, змонтувати сходи, решітки і огорожі, провести трубопроводи водопостачання і опалення, встановити унітази та умивальники, облаштувати вентиляцію.

Згідно з останніми даними SMIDA, власниками основної частки фірми «Житлопромбуд-8» є Стерпул Григорiй Iванович (81%), Стерпул Олександр Григорович (10%), а також Авдєєва Олена Григорiвна (8%).

Григорій Стерпул відомий як бізнес-партнер президента регіональної Торгово-промислової палати Миколаївської області Ігоря Катвалюка, який раніше був  заступником голови Миколаївської облдержадміністарції.

Катвалюк і Стерпул ще у 2006 році заснували ТОВ «Полімайстер». Однак у інтерв’ю місцевим ЗМІ Стерпул і Катвалюк заявляють, що вони не є бізнес-партнерами.

Згідно з даними «ВДЗ», за останні п’ять років фірма «Житлопромбуд-8» отримала підрядів на 159,15 млн грн.