Міндох за мільйон буде відстежувати рух вантажівок по Україні через інтернет
25.10.2013   //  

Міністерство доходів і зборів України 18 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Беніш Джі Пі еС Україна» на послуги системи веб-моніторингу транспорту у другому півріччі цього року вартістю 1,40 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Закупівлю проведено за процедурою «в одного учасника». Замовник обґрунтував неконкурентну закупівлю захистом прав інтелектуальної власності. Протягом останнього року було створено Систему захисту транзитних переміщень товарів територією України, розробником програмно-апаратного комплексу системи стало «Беніш Джі Пі еС Україна».

У 2012 році Міндоходів також замовляло у цієї фірми персональні пристрої супутникового моніторингу і механічно-електроні замки BeniFone WatchLock.

Система дозволяє відстежувати пересування об’єктів, до яких прикріплені механічно-електроні замки, і фіксувати відхилення від розкладу та несанкціоноване відкриття транзитного вантажу. Тепер виникла потреба у відстеженні транзитного вантажного транспорту.

Засновниками фірми «Беніш Джі Пі еС Україна» є Григорій Аполонов, Євген Фельдшеров, мальтійська компанія з обмеженою відповідальністю «Сек’юріті Сінтез енд Девелопмент Лімітед», а також ТОВ «Торговий дім «Укртекст». Остання належить Віктору Чопенко і компанії «Беніш Груп Лімітед», також зареєстрованій на Мальті.