Садовий забрав ліфти, за 9 мільйонів купив апаратуру і підняв людям тарифи
18.10.2013   //  

Львівське КП «Львівсвітло» 8 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «СЕА Електротехніка» на закупівлю електричного устаткування для реконструкції машин, механізмів системи диспетчеризації, керування та управління вартістю 9,40 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Йдеться про спецобладання для системи моніторингу справності ліфтів у будинках комунальної власності. Для цього закуплять апаратно-програмний комплекс диспетчера з програмним забезпеченням на 250 терміналів (9 шт.), сервер з багатоканальним терміналом GSM/GPRS зв’язку на 2100 ліфтів, термінал виконавчого пункту з блоком GSM/GPRS зв’язку (2052 шт.), інженерний пульт програмування та діагностики.

Система повинна забезпечувати безперервний цілодобовий моніторинг стану ліфтового обладнання, дистанційне управління, охорону машинного приміщення ліфта, а також організацію двостороннього голосового зв’язку між диспетчерським пунктом та кабіною ліфта або машинним приміщенням.

Київську фірму «СЕА Електротехніка» заснував Ехрам Салахов.

За інформацією місцевих ЗМІ, з серпня цього року тисяча ліфтів у Шевченківському, Франківському, частині Залізничного, частині Личаківського районів Львова передано на обслуговування КП «Львівсвітло». Відтепер користування ліфтами для половини мешканців Львова стане на 50% дорожчим.

Також раніше повідомлялося, що Львівська міськрада передбачила 3,8 млн грн на ремонт ліфтів, з них 2,9 млн грн на створення підрозділу КП «Львівсвітло» з обслуговування ліфтів.