Начальству юних фігуристів зняли офіс на пафосному Печерську за чверть мільйона на місяць
18.10.2013   //  

Централізована бухгалтерія дитячо-юнацьких спортивних шкіл Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міськдержадміністрації 8 жовтня за процедурою закупівлі в одного учасника уклала угоду з ТОВ «Коріатіда» на оренду нерухомості вартістю 0,99 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Приміщення винаймуть для спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з фігурного катання  на ковзанах. Послуги фінансуватимуть з бюджету Києва.

Спортшкола розміститься у офісі площею 198 кв.м. розміститься по бульвару Лесі Українки, поблизу ст. м. Дружби Народів та м. Печерська. Приміщення орендують по 126 грн. за квадратний метр на вересень-грудень 2013 року.

Школа пояснила свою потребу в офісі багатими спортивними здобутками на чемпіонатах Києва, України, Європи, Світу і необхідністю забезпечити навчально-виховну роботу з вихованцями, а також  роботу адміністрації, тренерів, медичного персоналу.

У приміщенні буде кабінет директора, спільний кабінет для заступника директора і двох інструкторів-методистів, кабінети укомплектують офісними меблями, комп’ютерною технікою, забезпечать цілодобовим доступом до мережі Інтернет та міської цифрової АТС, методичний кабінет з проектором, кімната для нарад, кімната для перегляду відеоматеріалів, кімната для медичного огляду учнів з масажним столом, санвузол і гардероб.

До того аналогічні торги двічі були відмінені через відсутність достатньої кількості учасників. Керуючись цим, замовник провів тендер за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника. 29 серпня єдину заявку подала фірма «Коріатіда»  і її пропозиція повністю влаштувала замовника.

«Ціна за 1 кв.м. в пропозиції, наданої  ТОВ «Коріатіда», складає 126,25 грн. і відповідає середній ціні по  м. Києву, згідно з моніторингом пропозицій на сайтах нерухомості, а загальна ціна пропозиції… не перевищує очікуваної вартості», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

Фірму «Коріатіда» заснувала естонська компанія «Нью поінт конференс», раніше фірма була зареєстрована на киянок Ірину Касьянову та Ірину Корогод.