В єнакіївські дороги закатають 25 мільйонів, бо тут постійно бувають «міжнародні делегації»
14.10.2013   //  

Управління житлово-комунального господарства Єнакієвської міськради 2-4 жовтня уклало низку угод на ремонт доріг на суму 24,96 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено ремонт доріг міста Єнакієве по вул. Красні Зорі, пр. Забойщиків, вул.Черкаська, вул.Марченко, вул.Армійська, пр.Горняків.

Усі підряди отримало Єнакієвське підрядне спеціалізоване дорожнє РБУ ВАТ «Облдоррембуд», яке контролює гендиректор «Облдоррембуду» Сергій Григалавшiлi.

При цьому тендери було проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» через особливі економічні та соціальні обставини, які унеможливлюють дотримання строків відкритих торгів.

Такими обставинами названо виділення Кабміном 100 млн грн., які необхідно освоїти у 2013 році. необхідність ремонту вказаних автодоріг зумовлена тим, що «що місто Єнакієве постійно приймає офіційні державні та міжнародні делегації».

Саме цього підрядника було обрано тому, що він «має великий досвід у виконанні робіт та зарекомендувала себе як сумлінний виконавець робіт на об’єктах, які фінансуються за бюджетні кошти».

Нагадаємо, у Єнакієвому виріс нинішній президент України Віктор Янукович. Він часто приїжджає до міста відвідати могили своїх батьків.