Юра Єнакіївський без конкурсу отримав 7 мільйонів на будинок погорільців
11.10.2013   //  

Управління житлово-комунального господарства Єнакієвської міськради Донецької області 2 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Карпатибудінвест» на капітальний ремонт будинку в Єнакієво. Вартість угоди склала 7,25 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про капітальний ремонт житлового будинку №8 по вул. Брайляна у м. Єнакієве.

Замовник вибрав підрядника по неконкурентній процедурі «закупівлі в одного учасника».

«В серпні 2012 року в цьому будинку сталася пожежа, мешканці будинку тимчасово були відселені до гуртожитків. На даний час склалася напружена соціальна ситуація в зв’язку з тим, що мешканці більше року не можуть повернутися до власних квартир. Планується завершити капітальний ремонт до початку опалювального сезону», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

Як єдиного учасника тендеру запросили фірму «Карпатибудінвест», бо вона, на думку, організаторів закупівлі, має значний досвід виконання аналогічних проектів і репутацію сумлінного підрядника, коли йдеться про роботи за бюджетні гроші.

Засновниками ТОВ «Карпатибудінвест» є ТОВ «Фінансова компанія «Лідер» з угрупування народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко, а також ПАТ «ЗНВКІФ «Нові технології», очолюване бізнес-партнером Іванющенка – Іваном Аврамовим.

Наприкінці вересня компанія «Карпатибудінвест» також без відкритих торгів отримала 8,72 млн грн. на ремонт дитячої консультації в Єнакієво.

За останні п’ять років «Карпатибудінвест» виграв державні тендери на 388,82 млн грн.