Центр якості за мільйон купить програми для дизайну і перекладу
11.10.2013   //  

ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» 4 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ Фолгат ФТК» на закупівлю програмного забезпечення для дизайну і перекладу за ціною 1,14 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Придбано п’ять комплектів програмного забезпечення «Adobe Creative Suite 6 Design Standard», що працює із зображеннями, фото та відео, створює макети друкованих матеріалів,

Для перекладу вибрали систему, засновану на технології «Translation Memory», що включає ліцензії для 180 робочих місць, з них 20 ліцензій одночасного доступу до сервера перекладів у локальній мережі та 160 підключень для позаштатних перекладачів з ліцензованим доступом через Інтернет, 10 ліцензій доступу до сервера термінів із правами редактора та достатню кількість ліцензій для перегляду бази термінів.

Компанію «Фолгат ФТК» заснували кияни Олександр Гринь і Павло Підреза та житель Франкфурта (Німеччина) Олександри Крилов.