У Ладижині почнуть переробляти сміття за 4 мільйони
05.10.2013   //  

Комунальне підприємство «Ладижинський комбінат комунальних підприємств» Ладижинської міської ради Вінницької обл. 20 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Укрспецеко» на будівництво технологічного комплексу для переробки твердих побутових відходів. Вартість угоди склала 3,61 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця наступного року на міському сміттєзвалищі під шатровим покриттям облаштують переробний комплекс потужністю 500 кг/год. Під забудову віддадуть 0,233 га. на відстані 670 м від житлової забудови. Проектом передбачені також побутові приміщення для робітників, операторська і тепловий пункт, влаштування внутрішньої системи електро- і водопостачання, каналізації і водовідведення, також системи опалення.

Єдиним конкурентом фірми на ладижинському тендері було київське ТОВ «Будімперія», яке заснували Костянтин Бурлака, Юрій Постольніков, Роман Бевза і Валентин Дрозденко.

Харківське ТОВ «Укрспецеко» заснували влітку 2010 р. Дмитро Бірюков та Володимир Губа.

Вигравати тендери фірма почала наприкінці 2011 р., при чім одразу з двох великих замовлень від «Київпастрансу». Спочатку компанія отримала підряд  вартістю 40,26 млн грн. на обладнання автоматизованої системи обслуговування пасажирів міської кільцевої електрички. Потім вона виграла ще один тендер – на закупівлю першої черги автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів міського наземного транспорту за 9,80 млн грн. Загалом же за останні три роки фірма отримала замовлень на 63,27 млн грн.