Засуха через схему «невід’ємних покращень» отримала два поверхи на Хрещатику
04.10.2013   //  

ЗасухаКиївська обласна рада дозволила приватному сільськогосподарському підприємству «Агрофірма «Світанок», яке належить екс-нардепу від Партії регіонів Тетяні Засусі, викупити приміщення двох поверхів в будівлі по вул. Хрещатик, 6 у Києві. Про це пише Григорій Іванченко на сайті «Ні корупції!».

Київська обласна рада 17 вересня затвердила перелік об’єктів, які дозволено приватизувати шляхом проведення аукціону. Втім, для одного об’єкту було зроблено виняток. Йдеться про приміщення сьомого і восьмого поверху площами 614,80 кв м і 128 кв м адміністративної будівлі на Хрещатику, 6.

Підставою для надання такого права агрофірмі стали «невід’ємні поліпшення», тобто ремонтні роботи на 3 млн грн., що «Світанок» провів у вказаних приміщеннях, які він орендує.  Дозвіл на проведення ремонту підприємству надала Київська облрада у липні цього року.

Зазначені приміщення на Хрещатику, 6 перебували на балансі комунального закладу Київської обласної ради «Друкар».

Нагадаємо, Тетяна Засуха зі скандалом програла вибори до Верховної Ради нинішнього скликання. Вона балотувалася по мажоритарному округу на Київщині. Попри те, що її опонент від опозиції переміг Засуху на 10 тисяч голосів, переможцем було оголошено саме «регіоналку». Однак, згодом це рішення було скасоване в суді.