Водогін для лікарні в Бахмачі за 2 мільйони розіграли між «рідними» фірмами
30.09.2013   //  

Бахмацька міськрада Чернігівської області 18 вересня за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Будпласт – 2» на будівництво водогону до головного корпусу Бахмацької ЦРЛ з підключенням населення Північно-Східної частини міста. Вартість угоди склала 2,05 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Окрім лікарні до водогону також мають під’єднати населення Північно-Східної частини міста.

Роботи фінансують спільно з державного і місцевого бюджетів, завершити повинні уже до кінця поточного  року.

Фірму «Будпласт – 2» заснували у 2004 р. Першим її власником було ТОВ «ВТФ «Будпласт», яке у свою чергу заснувала низка фізосіб, серед котрих були Сергій Ус, Олександр Ус та Андрій Котельчук. Пізніше фірму переоформили на Андрія Котельчука й Олександра Дробота.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було ТОВ «Будівельна компанія «Пересувна механізована колона 55», котру через фірму зі схожою назвою – ТОВ «Пересувна механізована колона 55» – заснувало ТОВ «Концерн Водполімер». Директором цієї фірми наразі є той самий колишній власник «Будпласт – 2» Сергій Ус, він же її і заснував разом з Олександром Усом та Володимиром Усом.

За даними «ВДЗ», за останні п’ять років «Будпласт – 2» виграв тендерів на 6,57 млн грн., «Будпласт» – на 0,50 млн грн., «ПМК 55» – жодного.