Комунальники купили лімузин Audi A6 за півмільйона
24.09.2013   //  
    Комунальникам захотілось такий Audi A6 Limousine 2.8 FSI quattro AT за півмільйона гривень.

Комунальникам захотілось такий Audi A6 Limousine 2.8 FSI quattro AT за півмільйона гривень.

Комунальне автотранспортне підприємство (м.Хмельницький) 17 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Ауді Центр Хмельницький» на придбання автомобіля Audi A6 Limousine 2.8 FSI quattro AT вартістю 498 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Комунальне підприємство, підпорядковане Хмельницькій облраді, придбало чорний седан зі шкіряним салоном, обладнаний чотиризонним клімат-контролем, електрорегулюванням передніх сидінь, камерою заднього огляду, системою допомоги при паркуванні.

Засновником фірми «Ауді Центр Хмельницький» є ТОВ «Холдинг інвест», зареєстроване на Василя Дерешука. До кінця 2012 року до складу засновників «Холдинг інвесту» входив депутат Красилівської міськради від «Фронту змін» Микола Павловський та Юрій Гаєвський.

Шкіярний  салон комунального "Ауді".

Шкіярний салон комунального “Ауді”.

Нагадаємо, у червні Комунальне автотранспортне підприємство придбало автомобіль Toyota RAV4 2.2 AT Active (4WD) за 338 тис грн. у фірми «Гранд Мотор», засновником якої до останнього часу був депутат Хмельницької облради від «Фронту змін» Михайло Гвоздьов.