У «регіонала» докупили світлофорних програм, переплативши вдвічі за номерки на сторінках
20.09.2013   //  

Управління благоустрою та житлової політики Криворізького міськвиконкому Дніпропетровської області 9 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Криворіжелектромонтаж»  на придбання автоматизованої системи керування світлофорними об’єктами міста. Вартість системи склала 327 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено програмне забезпечення одиничного дорожнього контролера, для блоку переключення живлення та діагностики дорожніх  контролерів, для робочої станції диспетчерського поста і для реалізації руху на локальній ділянці в режимі «Зелена хвиля».

Нагадаємо, у серпні цього року управління вже замовляло фірмі програмне забезпечення для світлофорів (347 тис грн.), також цього року фірма отримувала підряди і на ремонт зовнішнього освітлення (2 млн грн.), і на ремонт світлофорних об’єктів у місті (582 тис грн.).

Фірму «Криворіжелектромонтаж» заснував депутат Криворізької міської ради від Партії регіонів Григорій Ткаченко, він же наразі директор фірми. За останні п’ять років фірма виграла тендерів на 17,27 млн грн.

Єдиним допущеним до участі конкурентом з різницею лише у 18 тис грн. було ТОВ «Хайтек» Романа Осауленка.

Разом з тим участь у тендері також намагалося взяти ТОВ «СЕА Електроніка», яке готове було продати програмне забезпечення за 150 тис грн. Однак цю дешевшу удвічі пропозицію відхилили за неправильне оформлення – не всі сторінки документів були пронумеровані.