Попов віддав пляж у Гідропарку людям міністра фінансів Колобова
18.09.2013   //  
Баскетболіст і міністр Юрій Колобов

Баскетболіст і міністр Юрій Колобов

На початку вересня цього року Київська міськдержадміністрація віддала ТОВ «Федерація баскетболу міста Києва» частину київського пляжу «Венеція», на благоустрій якого КМДА у липні виділила більше 3 млн грн. Про це пише Марія Землянська на сайті «Свідомо».

Фірма-інвестор отримала ділянку для створення сучасної зони відпочинку з пляжного баскетболу.

ТОВ «Федерація баскетболу міста Києва» було створене у лютому цього року. Воно зареєстроване на бульварі Дружби народів, 28-В. Директором фірми є Сергій Коломієць.

Коломієць також є керівником компанії «Консалтингова група «КІБР», яку у 2003 році заснував нинішній міністр фінансів Юрій Колобов разом його матірю Варварою Шульц, з якою міністр був прописаний за однією адресою у Павлограді. Тоді «КК «КІБР» називалася ТОВ «Апекс».

Юрій Колобов є почесним президентом Федерації  баскетболу Києва та гравцем збірної України старше 40 років.

Крім того, Колобов і Коломієць у різний час були власниками ТОВ «Грін апекс-плюс». Щоправда, в 2011-му компанія припинила діяльність.

За даними витягів з Реєстру фізичних та юридичних осіб, Колобов довіряв Коломійцю керувати не тільки своїми компаніями, але й фірмами його матері. Так Коломієць очолював створені Шульц ТОВ «Парфе» та «Фінансову компанію «КІБР».

kolomiec_Kolobov