Нацбанк покращить свій гараж ще на 600 тисяч
18.09.2013   //  

Національний банк України 10 вересня за результатами тендеру уклав угоду з ПП «Фінансова будівельна компанія «Завод Луч» на поточний ремонт виробничої будівлі автомобільного підприємства НБУ вартістю 618 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено ремонт будівлі по вул.Пухівській, 5, корпус 39/2, який потрібно виконати за два місяці. Що саме потрібно зробити у конкурсній документації не повідомляється.

Фірма «Буд інвестпроект» пропонувала виконати ці роботи за 524 тис грн., дочірнє підприємство «ВГО «Союз організацій інвалідів України» «Фаворит-Плюс» – за 598 тис грн.

Однак дешевші заявки було відхилено через низку претензій, у тому числі фірми не врахували вартість води та електроенергії, потрібних для ремонтних робіт.

За останні чотири роки НБУ провів тендери на ремонт свого автогосподарства на Троєщині на загальну суму 8,12 млн грн.

Загалом з моменту заснування «Вісника держзакупівель» у 2008 році НБУ провів будівельні тендери щонайменше на 353,49 млн грн. До цієї суми не включено будівництво бази відпочинку «Прикарпаття» вартістю 86,83 млн грн., оскільки цей тендер проводило Івано-Франківське Управління НБУ.