Ремонт театру за 8 мільйонів розіграли між «регіоналами»
17.09.2013   //  

КП «Криворізький академічний міський театр музично-пластичних мистецтв «Академія руху» 10 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «АЛ Інвестстрой» на ремонтно-будівельні роботи загальною вартістю 8,26 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з техзавданням у театрі повинні замінити покрівлю, утеплити й наново пофарбувати фасад, замінити вікна й двері, реконструювати комунікації, перекласти підлоги, оновити внутрішнє опорядження, також зробити прибудову, призначення котрої не пояснюється, окрім того – замінити асфальтобетонне покриття на території театру.

Терміни завершення робіт не визначені.

Фірму «АЛ Інвестстрой» заснували Леся Жмурко та Андрій Козинець, який на останніх місцевих виборах балотувався до Довгинцівської райради Кривого Рогу за списком Партії регіонів. За даними «ВДЗ», фірма почала вигравати тендери у жовтні 2010 р. і за цей час зібрала підрядів на 40,79 млн грн.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було ТОВ «Ремтекс», засноване депутатом Криворізької райради Юрієм Вінклером (Партія регіонів), Марком Поповим та Інною Рожковою. Ця фірма відома тим, що регулярно розігрує тендери з компанією іншого криворізького «регіонала» Євгена Донченка.