Попов знову хоче продати землю під офісом Юри Єнакіївського втікачці Шепелєвій
17.09.2013   //  

Департамент земельних ресурсів Київської міськдержадміністрації 5 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «У.К.Р.-гео» на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки у пров.Рильському, 4 у Шевченківському районі м.Києва. Вартість угоди склала 4 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Ділянка призначена для продажу Галині Шепелевій. Однак в конкурсній документації не вказано який саме розмір ділянки призначено для продажу дружині колишнього нардепа Олександра Шепелева. Оцінка проводиться «на нову дату».

У листопаді 2011 року КМДА за 11 тис грн. замовляла оцінку земельної ділянки у пров.Рильському, 4  площею 775,08  кв.м. для  експлуатації та обслуговування адміністративного будинку з влаштуванням паркінгу. У грудні 2012 року ця ділянка була продана Шепелевій за 4,69 млн грн.

Нагадаємо, у будівлі по пров.Рильський, 4 знаходиться будинок, у якому орендує офіс народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко.

Шепелєва судилась за цей будинок з «Родовід банком», вимагаючи від банку звільнити приміщення. Якби вона виграла суд, то могла б розірвати угоди з орендарями приміщення. Однак Шевченківський суд тоді зупинив розгляд, оскільки будинок був речовим доказом по карній справі проти колишнього тимчасового адміністратора банку Сергія Щербини.

У січні 2013 року стало відомо, що Галину і Олександра Шепелєвих оголошені у розшук. У липні Олександра Шепелєва було затримано у Будапешті (відео затримання), а у серпні Шепелєви звернулись до влади Угорщини з проханням надати їм політичний притулок.