Дубневичі розіграли 3,6 мільйони на каналізацію з власним директором
05.09.2013   //  

Рудківська міськрада Самбірського району Львівської області 28 серпня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Енергія-Монтажсервіс» на реконструкцію каналізаційних очисних споруд та системи каналізації в м. Рудки. Вартість угоди склала 3,58 млн. грн. Про це повідомляють «Наші Гроші.Львів» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Наразі очисні споруди в м. Рудки не працюють. Передбачається, що роботи розпочнуть в цьому році і завершать у 2014 році.

Фірму «Енергія-Монтажсервіс»  заснували дві компанії: ПП «Аркада – Сервіс» (76%) та ТОВ НВП «Енергія — Новояворівськ» (24%). Останню в свою чергу заснували ще три юридичні особи. Найбільшу частку має ТОВ «АПП «Львівське» братів Дубневичів — 92,4%. Решта розділена між  двома місцевимми комунальними підприємствами: «Новояворівськтеплокомуненерго» та «Міські електричні мережі». Що ж до «Аркада-Сервіс», то її заснував Назарій Лемик. Ця фірма співпрацює з компаніями братів Дубневичів.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері з різницею в 10 тис грн. було ТОВ «ТІР», яке заснував Юрій Пастернак, колишній директор ТОВ «Корпорація Колійні ремонтні технології» та керівник ТОВ «ФК «Енергія-Інвест» Ярослава та Богдана Дубневичів. Богдан Дубневич є депутатом Львівської облради, Ярослав Дубневич – народним депутатом від «Удару».