- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

СБУ купило «фольксвагенів» на 2,6 мільйона

T5GP [1]Департамент господарського забезпечення СБ України 22 серпня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Атлант-М Дніпровська набережна» на придбання семи автомобілів Volkswagen Transporter за 2,62 млн грн. Про повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Дев’ятимісні мікроавтобуси кольору «чорний перламутр» придань по 374 тис грн. Саме по такій ціні у «Атлант-М» недавно були у продажі [2] саме сім T5GP Kombi LR ND 4Mot 2.0 TDI 180 л.с.

Автівки для СБУ оснащено сигнально-гучномовними пристроями та світловими маячками синього кольору. В салоні є додатковий обігрів та освітлення підніжок, напівавтоматичний кондиціонер «Climatic» в кабіні водія, електричні склопідйомники, зовнішні дзеркала, що електрично регулюються і обігріваються.

Нагадаємо, згідно даних про страхування автопарку головного офісу СБУ у Києві, у липні спецслужба мала 270 автомобілів [3]. У порівнянні з минулим роком у СБУ з’явилось кілька нових іномарок – один Mercedes Benz S 500 (4700 см3), п’ять Mitsubishi Lancer, один Opel Vectra, один Toyota Land Cruiser (3500 см3).