Син екс-глави облавтодора отримав 64 мільйони на ремонт вулиці Робочої
29.08.2013   //  

Дніпропетровське міське комунальне підприємство «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» 20 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Українсько-польське підприємство з іноземними інвестиціями «УПС» на ремонт вулиці Робочої. Вартість угоди склала 64,40 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Які саме роботи мають бути виконані – невідомо, оскільки тендерна документація не містить техзавдання, його учасникам надавали окремо. Відомо лише, що йдеться про капітальний ремонт проїзної частини вулиці. Ремонт повинні здійснити до кінця поточного року.

Засновником і керівником ТОВ «Українсько-Польське підприємство з ІІ «УПС» зі статутним капіталом 10 тис грн. є Тарас Палій, син колишнього генерального директора ДП «Дніпропетровський облавтодор». Від початку 2008 р. фірма Палія виграла тендери на загальну суму 1,77 млрд грн., практично усі підряди – в Дніпропетровській області.

Єдиним конкурентом фірми з різницею в 0,1% було «Дорожне управління «Спецавтодор». Фірма заснована Едуардом Легким і Тетяною Лебедєвою улітку 2011 р. зі статутним фондом 1 тис грн. Згідно з даними «ВДЗ», єдиний тендер, який насьогодні виграла компанія – рекультивація території вздовж водовідвідного каналу за 86 тис грн. минулого року.