Депутат з мерської фракції отримає від мерії 6 мільйонів на тролейбусну лінію
28.08.2013   //  

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міськради 16 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ПФ «Тімвел» на будівництво тролейбусної лінії вартістю 6,21 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Будівництво контактної мережі тролейбусної лінії від вул. Харківська до вул. Кірова по вулицям : Сумсько-Київських дивізій, К. Зеленко, Прокоф’єва, 20 років перемоги потрібно провести у серпні 2013-грудні 2014 р. Живлення контактної мережі Живлення мають здійснити від існуючої тягової підстанції №2.

У конкурсній документації є вимога замовника щодо середньої заробітної плати робітників, які мають будувати тролейбусну лінію – 2 800 грн., що відповідає середньому розряду робіт 3,8.

Засновником фірми «Тімвел» є депутат Сумської міськради Олександр Тимчук з фракції партії «Рідне місто», від якої балотувався у мери Генадій Мінаєв, нинішній градоначальник Сум.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Будсервіс», яке пропонувало виконати роботи дорожче на 4%. Цю фірму заснували Василь Колонтаєвський, відомий як начальник БМУ „Житлобуд” ВАТ „Сумжитлобуд” колишнього заступника губернатора Олександра Верещаги, а також Олександр Лащ, Катерина Драник та Іван Трофіменко.