Фірми, з яких вийшли люди Дубаса, розіграли 14 мільйонів на офіс Пенсійного фонду
27.08.2013   //  

Управління Пенсійного фонду України в м. Рівне 8 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж» на реконструкція об’єкта незавершеного будівництва під адміністративне приміщення управління Пенсійного фонду України в м. Рівне. Вартість угоди склала 13,82 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Під управління ПФУ збираються влаштувати будівлю по  вул. Короленка,7. Згідно з техзавданням, у приміщенні мають домурувати стіни, докласти перекриття й покрівлю, влаштувати сходи, внутрішнє опорядження, утеплити фасад, вставити вікна й двері, прокласти комунікації, поставити кондиціонери, у вартість також входять офісні меблі й оргтехніка.

Роботи фінансують з коштів Пенсійного фонду, завершити реконструкцію повинні до кінця наступного року.

Станом на 20 серпня 2013 р. засновниками фірми «Рівнеагроспецмонтаж» («РАСМ») є її директор Роман Мельник, а також Валентин і Віра Лопачуки. Раніше до складу засновників також входив Петро Торгун – заступник голови правління ПАТ «Рівнегаз», яке очолює депутат Рівненської облради Петро Дубас.

Єдиним допущеним до участі конкурентом «РАСМ» було ТОВ «Опорядрембуд». Цю фірму заснували у 2006 р. вищевказаний Роман Мельник (вийшов у липні 2012р.), дружина Петра Дубаса – Тамара Дубас, а також Любов Ясельська. Цього року фірму переписали Ірину Максимчук та Оксану Ляльчук. Остання до 2013 р. також була співвласницею «РАСМ».

Обидві фірми-конкуренти прописані за однією адресою: м.Рівне, вул. Будівельників,7. Окрім того у витязі з ЄДР в обох вказаний один і той же контактний телефон – 24-21-25.

За даними «ВДЗ», за останні п’ять років «Опорядрембуд» виграв тендерів 160,25 млн грн., «РАСМ» – на 220,95 млн грн.

Докладніше про зв’язки цих та інших компаній з Дубасами тут.