Комунальники замовили одеситам прибиральної техніки на 19 мільйонів
26.08.2013   //  

Комунальне підрядне спеціалізоване підприємство з ремонту та будівництва автошляхів м. Харкова «Шляхрембуд» 12 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Глобус Авто» на придбання автомобілів спеціального призначення на загальну суму 18,75 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Усього замовили шість машин для прибирання. Чотири вакуумні прибирально-підмітальні машини в комплектації зима-літо МАЗ Глобус обійдуться по 3,39 млн грн. за штуку. Дві  поливомийні машини Глобус-551612 з баками для реагентів CL замовили по 2,60 млн грн. кожна.

Засновником одеської фірми «Глобус Авто» є Роман Шувалов. Фірма є виробником прибиральної техніки і регулярно виграє тендери на її придбання в різних областях, загалом за останні п’ять років вона отримала замовлень на 98,33 млн грн.

Єдиним допущеним до участі конкурентом фірми було харківське ТОВ «Автоком», співзасновниками котрого є двоє депутатів від Партії регіонів: депутат Харківської міськради Ігор Аріх та депутат Закарпатської облради Василь Ігнатко.

Пропозицію полтавського ТОВ «Д Лайт», дешевшу на 270 тис грн., відхилили за те, що замість нотаріально завіреної копії статуту учасник надав завірену власною печаткою.