«Обком» послав Наташу і Сєрьожу за намір розмістити рекламу Держцентру зайнятості
21.08.2013   //  

Редакція «Обкому» заперечує свою причетність до намірів Державного центру зайнятості розмісити рекламу у цьому інтернет-виданні.

«Редакция «Обкома», узнав о результатах этого замечательного тендера, ответственно заявляет, что не имела и не имеет ни малейшего намерения размещать указанную выше «информационную продукцию социальной направленности» на своем сайте», – прокоментувало видання повідомлення про тендер ДЦЗ.

Державний центр зайнятості 16 серпня акцептував пропозицію ТОВ «Видавничий Дім Український Медіа Холдінг» на розміщення інформаційної продукції соціального спрямування щодо діяльності Державної служби зайнятості до кінця 2013 року вартістю 4,99 млн грн. Остаточне укладання угоди має відбутись до 16 вересня. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ДЦЗ замовляє розміщення 114 сюжетів хронометражем 40 секунд на кожній з радіостанцій «Наше радио», «Авторадіо», «Европа +» і «Ретро».

Серед друкованих ЗМІ центр зайнятості обрав «України молодої», п’ятничний випуск «Комсомольской правды», «Факты и комментарии», «Газету по-українськи» та «Аргументи і Факти», у яких планується розмістити від 3 до 7 шпальт реклами.

Також планується розміщення не менш ніж 52 матеріалів обсягом від 1 тис знаків у інтернет-виданнях www.Gazeta.ua, www.kp.ua, www.obkom.net.ua, www.dengi.ua, www.umoloda.kiev.ua, www.AIF.ua, www.Golos.ua, www.Vgorode.ua.

Державний центр зайнятості контролюється Міністерством соціальної політики Наталі Королівської. Виконуючим обов’язки директора з 2 серпня ДЦЗ є Лариса Сидельнікова, яка раніше очолювала правління ВАТ «Луганськхолод». До переходу на державну службу наглядову рада цього підприємства очолювала Наталя Королівська.

Незалежне видання «Обком», а також «Голос.уа» (зареєстровано на Оксану Ващенко, дружину лідера Компартії України Петра Симоненка), «Газета.уа» (входить у холдинг «Нова інформація» «нашоукраїнця» Руслана Нижника) та «Україна молода.уа» (контролюється Михайлом Дорошенко, соратником екс-президента України Віктора Ющенка) не входять в «Український Медіа Холдінг», який бізнесмен Сергій Курченко нещодавно придбав у Бориса Ложкіна.

З цього приводу у «Обкомі» додають: «Пользуясь случаем, посылаем Наташу и Сережу туда, где им самое место».