Кабмінівський чиновник отримав 43 мільйони на будівництво доступного житла
15.08.2013   //  

Відділ капітального будівництва Білоцерківської міськради Київської області 5 серпня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Білоцерківський Міськбуд» на будівництво доступного житла з вбудованими приміщеннями по вул. Молодіжній. Вартість угоди склала 42,95 млн грн. про це повідомляється у «Віснику державних закупівель»

Згідно з техзавданням збудувати повинні 9-поверховий будинок на 126 квартир загальною площею 7 917  м2 з вбудованими приміщеннями на 1 і 2 поверхах площею 1 203 м2. Загалом передбачені 1 чотирикімнатна квартира, 19 трикімнатних, 45 двокімнатних і 61 однокімнатна.

У цьому ж приміщені будуть розміщені амбулаторія загальної практики сімейної медицини на 20 тис. прикріпленого населення і центр первинної медико-санітарної допомоги на 100 тис. прикріпленого населення.

Також у вартість будівництва входить благоустрій та озеленення території, облаштування під’їзд і підхіду до будинку та автостоянки, лавки й урни, загальні проектно-вишукувальні роботи.

Завершити будинок повинні до кінця 2015 р., фінансують будівництво спільно з державного та місцевого бюджетів.

Співзасновниками фірми «Білоцерківський Міськбуд»  є директор Департаменту забезпечення взаємодії з ВРУ та регіонами Кабінету Міністрів України Іван Ткаленко, його дочка Інна Ткаленко, колишній депутат Білоцерківської міськради Володимир Часновський, а також Віра Вокіна та Валентина Дюміна. За останні п’ять років  фірма виграла тендерів на 94,41 млн грн.