- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Дружини «регіоналів» ремонтуватимуть автівки міліції

Автогосподарство Головного управління МВС України в АР Крим 30 липня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Авто-Профі» на  технічне обслуговування та ремонт автомобілів на суму 500 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року коштом держбюджету фірма обслуговуватиме автівки управління таких марок: Audi, BMW, Chery, Chevrolet, Daewoo, Порш-Каен, Hyundai, Mersedes, Mitsubishi, РЕНО ,Toyota, Skoda, Volkswageh, LEXUS, ВАЗ, Ссанг Йонг. Моделі та роки випуску не повідомляються.

Основними власниками фірми «Авто-Профі» є Тетяна Присяжнюк, дружина [1] колишнього голови «Чорноморнафтогазу» Анатолія Присяжнюка, який нині є губернатором Київщини, а також Юлія Смолянова, дружина [2] депутата Верховної Ради Криму Михайла Смолянова («Регіони України»).

Нагадаємо, нещодавно ця фірма отримала підряд вартістю 860 тис грн. [3] на ремонт й обслуговування автівок Ради Міністрів АРК. Згідно з даними «ВДЗ» фірма почала отримувати підряди влітку минулого року, за цей час з нею уклали угод на 3,19 млн грн.