Офіси прокуратури за $100 тисяч ремонтуватимуть «бютівець» і партнер «бютівця»
07.08.2013   //  

Прокуратура Хмельницької області 24 липня за результатами тендерів уклала угоди на поточний ремонт своїх приміщень на загальну суму 808 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 240 тис грн. отримає ПФ «Діта» – на ремонт приміщень будівлі по вул. Проскурівській, 63. За ці кошти фірма повинна відремонтувати каналізаційну мережу і два туалети.

Засновником ПФ «Діта» є депутат Хмельницької міської ради від «Батьківщини» Михайло Кіперман.

Єдиним конкурентом фірми було ТОВ «Будівельний альянс Груп» Івана Крутилко. Раніше Крутилко був співвласником ще однієї фірми з подібною назвою – ТОВ «Будівельний Альянс», разом з Андрієм Кветком, колегою вищезгаданого Кіпермана по Хмельницькій міськраді і соратником по «Батьківщині».

Сама фірма «Будівельний альянс Груп» отримає 568 тис грн. на ремонт адмінприміщень прокуратури по пров. Військоматському, 3. Тут мають замінити водопровідну й каналізаційну мережі, сантехніку, оновити покриття стін і підлоги, стелі місцями пофарбувати – місцями влаштувати підвісні, поремонтувати фасад, дах і ганки, покриття і тротуари в дворі. Єдиним конкурентом фірми була «Діта».