«Прокладка» зі статутником 200 гривень отримала 57 мільйонів на реконструкцію лікарень
01.08.2013   //  

ПП «Промбудвервіс-Косів» у період 18-19 липня за результатами тендерів уклало угоди на реконструкцію медичних закладів Чернівецької та Івано-Франківської областей. Загальна сума угод склала 57,36 млн грн.  Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більшу частину цієї суми – 53,15 млн грн. – фірма отримає від Управління капітального будівництва Чернівецької облдержадміністрації на реконструкцію обласного перинатального центру у Чернівцях.

Ще 4,21 млн грн. заплатить компанії Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації – за реконструкцію пологового будинку у Надвірній.

Приміщення під перинатальний центр має бути готове уже до кінця листопада цього року, пологовий – до кінця 2015 р.

Засновником і директором фірми «Промбудвервіс-Косів» є Володимир Тинкалюк, статутний фонд фірми складає 200 грн. Згідно з даними «ВДЗ», за останні п’ять років фірма виграла тендерів на 75,75 млн грн., з них 67,41 припали на останній рік.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було ТОВ «Західрембуд». Основним власником фірми є Любомир Головчак, депутат Галицької районної ради (Івано-Франківська обл.), обраний від «Нашої України».

Це вже не перший раз, коли дві вказані фірми розігрують підряди. Минулого року у такому ж складі відбулися тендери на реконструкцію школи у селі Чорний Потік (10,05 млн грн.) та реконструкцію Народного дому «Просвіта» у селі Микуличин (9,24 млн грн.).